Началo

Нашите проекти


Фирма „Авиони България“ ООД се занимава с внос на резервни части за автокранове, подвижни работни площадки и други повдигателни съоръжения от Русия и Европа. Предлага богат асортимент от джойстици за управление, LMI системи, електронни блокове за управление, хидравлични разпределители, куки за автокранове и др. При нас можете да намерите цялата гама продукти и системи за автокранове, автовишки, мотокари, и др. на фирма FaberCom и дистанционни управления Scanreco, като официален представител за България.
Фирмата притежава удостоверение # Х088/14.04.2020 за ремонт, подръжка и преустройства на съоръжения с повишена опасност(СПО): автокранове, мостови и козлови кранове, подвижни работни площадки, автовишки.
„Авиони България“ ООД е официален представител за Източна Европа на AVIONI Technologies, както и на ATEK Sensor Technologies Inc за България. Предлага богата гама от тензометрични датчици, трансмитери за налягане, сензори за дължина, ротационни енкодери, безконтактни ротационни сензори, магнитен линеен енкодер и др.
Като официален партньор на Rezonans Русия, “Авиони България“ ООД внася целия й асортимент от електроника за автокранове и подвижни работни площадки.